Nutribullet maakt gebruik van cookies, voor meer informatie klik hier. Sluiten X

Welkom bij Nutribullet.nl

NutriBullet (Grijs, 12-delig, 600W)

Krachtige blender in stijlvolle kleur grijs * Voor smaakvolle en gezonde smoothies * Verander groenten en fruit in supervoedsel! * Alle gezonde voedingsstoffen blijven behouden * Voor een fit en energiek leven * Vermogen 600W * 10.000 toeren per minuut * Gratis receptenboek

Beschikbaarheid: Op voorraad

Nu slechts:  98,00
NutriBullet
1

Gratis verzending

2

Snelle levering

3

Achteraf betalen

4

Niet goed, geld retour

Productomschrijving

Details

Voor smaakvolle en gezonde smoothies

Maak kennis met de NutriBullet, de Super Voedingsstoffen Extractor. Met de NutriBullet kunt u alledaags voedsel veranderen in super voedsel wat gemakkelijk door het systeem van uw lichaam wordt opgenomen, zodat u een langer, gezonder en actiever leven kunt leiden.

Veel voedsel zit boordevol essentiële voedingsstoffen en een handige manier om er maximaal van te profiteren is om het te verpulveren en de verborgen voedingsstoffen in het eten te voorschijn te halen.

Het geheim
Het geheim van de NutriBullet is de krachtige 600 Watt motor, in combinatie met de exclusieve cyclonische beweging, die alles door de turbo extractor bladen dwingt die draaien met een ongelooflijke snelheid van 10.000 toeren per minuut, om de stengels, de zaden en de schillen, waar de meeste essentiële voedingsstoffen zitten, af te breken en te verpulveren.

Door het drinken van slechts één NutriBlast per dag kunt u uw lichaam de nodige hulpmiddelen geven nodig om de strijd weer aan te gaan, een goed gevoel te hebben, uw lichaam maximaal te doen presteren en u meer energie te geven dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

Specificaties

Inhoud pakket:

- NutriBullet Motor (600W)
- Flat en Crossblade
- 1x Hoge cup
- 1x Lage cup (met handgreep incl. comfort lip ring)
- 1x Lage cup met handgreep (met aparte comfort lip ring)
- 2x vershoud deksels
- Gebruiksaanwijzing
 -Pocket kookboek

Downloads