Nutribullet maakt gebruik van cookies, voor meer informatie klik hier. Sluiten X

Welkom bij Nutribullet.nl

Asperge Crème Soep

Asperge Crème Soep

Deze heerlijke en romige asperge soep is perfect voor de vegetarisch en veganisten onder ons – zonder toegevoegde zware room of kaas zal je versteld staan van hoe smaakvol deze soep is. Dat heeft deze soep te danken aan de cashewnoten, die na lang weken en door het blenden een hemelse romigheid aan de soep geeft die niet te vergelijken is met kookroom. Zelfs de vleesliefhebber in huis zal van deze blast houden.

Wil je kaas toevoegen? Voeg 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas toe voor een extra magische smaak. 

Ingrediënten:
500 gram asperges
1 eetlepel olijfolie
½ rode ui
1 eetlepel citroensap
60 gram cashewnoten (4-8 uur geweekt)
¼ theelepel selderijzaad
¼ theelepel cayennepeper
480 ml water

 

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snij de uiteinde van de asperges er af, snij de asperges door de helft, besprenkel ze met olijfolie en rooster ze 25-30 minuten met een gepeld teentje knoflook tot ze zacht zijn en laat het vervolgens afkoelen.
3. Voeg alle ingrediënten in je Nutribullet RX of Nutribullet.
Nutribullet RX: Stel de 7-minuten hittefunctie in
Nutribullet: Extraheer voor 40 seconden of totdat de soep goed gemaald is en warm hem vervolgens op in een kom in de magnetron of in een pannetje op het vuur. 
4. Geniet ervan!

 

Ingrediënten van dit recept:

Asperges olijfolie Rode ui Citroensap Cashewnoten selderijzaad  cayennepeper water

Het recept kan gemaakt worden met: 

Nutribullet rx Nutribullet Nutribullet Groen Nutribullet roze Nutribullet blauw Nutribullet rood Nutribullet zwart

 

Bron: Nutriliving

 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en recepten? Schrijf je dan rechts onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief.